Good morning peeps!
Ikväll har det gått en vecka sedan jag startade med FODMAP, gått sjukt långsamt men tror det är för att det är en omställning som kräver mycket energi nu i början. Har fortfarande inte haft magont en enda gång sedan start vilket känns helt fantastiskt! Ska ju som sagt tillbaka till dietisten den 18e sept. så får se om hon tycker att jag kan börja återinföra livsmedel redan då eller om vi ska köra vidare på bara de gröna livsmedlen ett tag till. 

Igår lärde jag mig iaf att göra egen sushi, så sjuuuukt gott blev det! Vi gjorde california rolls med lax, gurka och avokado (de med avokado skippade jag så åt bara med lax och gurka). Vi gjorde även nigiri med lax (och några avokado) samt sashimi med laxen som blev över. Var inte alls så svårt som folk säger att det är, och för en sushigalning som jag är så är det ljuvligt att jag kan äta denna rätt trots FODMAP! Det som är bra med sushi är ju att man kan variera det väldigt mycket, nästa gång kanske jag köper lite tonfisk och räkor också.

Hoppas ni haft en skön helg! Här kommer en bildbomb:





FODMAP, IBS, behandling, diet, sushi,